el drapaire musical

Cast

Diverses activitats que hem anat realitzant,
algunes de creativitat lliure i d'altres per encàrrec.Espectacle multidisciplinari per a públic adult i per a públic familiar, estrenat el febrer de 2006 al CaixaForum de Barcelona.
Diferents gags on el fil conductor és el so fet amb deixalles, música que sorgeix d'allò que normalment llençaríem a la brossa, com si de trucs de màgia es tractés.
Els diversos números d'aquest circ ens sorprenen pel seu enginy i on no falten els animals, sempre ben tractats.


Instal·lació interactiva realitzada amb objectes quotidians a CosmoCaixa de Madrid.
Dins l'exposició Música + Música, 2005-2006.


Font musical de 3m d'alçària x 2m de diàmetre.
Gotes, regalims, tirabuixons, bombolles...que cauen, repiquen i refilen damunt de diferents materials per crear una autèntica simfonia aquàtica.
Font realitzada el 2007 per al Palau de la Virreina, a la Rambla de Santa Mònica de Barcelona, amb la col·laboració de Llorenç Corbella.


Mitjançant el so que emergeix dels estris que s'utilitzen en cuidar la vinya i en l'elaboració del vi, ens acostem al peculiar treball del vinicultor.
S'aprèn com, quan i perquè es fan servir les diferents eines. Ens endinsem en el paisatge sonor de la vinya durant tot l'any, per estacions.
També es construeix el cant de l'ocell de la vinya fet amb sarment, tub de reg i suro.
Taller interactiu.
Produït per al Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya de Vilafranca del Penedès, abans Museu de Vilafranca - Museu del Vi.


S'organitzen traques de fi de festa amb una sèrie de petards fets amb el propi cos, globus i bombolles. Una traca ideal per a les escoles, trobades, esplais...
Traques divertides i econòmiques. Nosaltres ens fem els nostres petards.


El Drapaire Musical va efectuar una sèrie de demostracions de com construir diversos sons al programa De Vacances de TV3. Any 2005.
Durant uns dies, cada migdia, en un espai molt curt de temps, proposava una enginyosa idea nova.

Va rebre el Premi Culturàlia 2006 de Tàrrega per la seva trajectòria artística.
L'any 2011 i 2012 obtingué consecutivament una Menció a Musiquem Lleida.


Algunes entitats amb les quals hem treballat i treballem: